Categories
Català Kippelboy

Pagant, Sampere Canta

Pagant, Sampere Canta és una performance poètica que repassa antològicament (1968-2006) l’obra de Màrius Sampere, Premi d’honor de les Lletres Catalanes. Recita Jordi Condal sobre les projeccions i la banda sonora de Kippelboy i el violí de Manel Salas. Les imatges i la música recreen el clima màgic, uterí, metafísic i sovint irònic de la poesia de Sampere. El mateix poeta va col·laborar en l’enregistrament d’un parell de vídeos per a l’espectacle. Pagant, Sampere Canta es va presentar entre 2007 i 2009 a diferents espais del territori català, com l’Heliogàbal, L’Horiginal, l’Ateneu Barcelonès, la Vaqueria de Tarragona i a festivals com el Cicle Còdols, la Primavera Poètica de La Garriga o el Terrassa acció Creativa, entre d’altres.

Fitxa tècnica:
Obra:Performance poètica sobre l’obra de Màrius Sampere amb projeccions, veu i música en directe | Artistes: Jordi Condal (rapsoda), Manel Salas (violí), Kippelboy (banda sonora i projeccions) | Col·laboradors :Màrius Sampere, Maria Piñol (fotos) i Deos Ringas (actor) | Estrena: 16/05/2007. Espai Enric Granados. Cerdanyola del Vallès | Durada: 58 minuts aprox. | Reconeixements: Accèsit al Segon Concurs de Podcasts Poeticoartístics de la UOC i l’Ajuntament de Tarragona per un dels vídeos de l’espectacle: Què hi fan aquí? | Suport:Institució de les lletres catalanes, Ajuntament de Cerdanyola del Vallès i Ramat de Pedres

 

 

Disc

Banda sonora d’una performance poètica que repassa l’obra de Màrius Sampere, premi d’Honor de les Lletres Catalanes. Recita Jordi Condal sobre les projeccions i la banda sonora de Kippelboy i el violí de Manel Salas. Les imatges i la música recreen el clima màgic, uterí, metafísic i sovint irònic de la poesia de Sampere. Disc enregistrat en directe al festival Primavera Poètica de la Garriga, juny de 2008.

Kippelboy : programació, deliris i teclats | Manel Salas : violí i violí elèctric | Jordi Condal : Rapsoda | Màrius Sampere : veu extra

 

Tracklisting :

01- Entra la nit
02- Que hi fan aqui
03- Suporto l’home
04- La falàcia te forma d’espiral
05- Oniris
06- Qualsevol entrada dona a dins
07- Ho sé
08- Un dia vaig neixer de debó
09- Va ser una nit
10- He sortit d’un vell calaix
11- Un dia vaig escriure que fer poesia
12- Primavera
13- …i que després et cridin a sopar
14- Fet i fet
15- Apocalipsi
16- Concert
17- Jo no sóc pas
18- orgasme
19- Fragilitat
20- Quan ja saps
21- Nadala
22- Continua escrivint

Versió instrumental: Descàrrega gratuïta

Versió en directe (Live a la Garriga): Descàrrega gratuïta