Sleep

sleep Carles de la Rosa

Sleep és un curtmetratge experimental de Carles de la Rosa. Durant la setmana santa de 2006, joves de diferents països europeus es van trobar en un alberg de Cabrera de Mar amb un objectiu comú, fer un curtmetratge partint de cero. Cap d’ells era professional, no tenien pràcticament material, òbviament tampoc tenien experiència. Sleep n’és el resultat. Sleep és una micro història d’amor, racisme, violència i canvis. Cada personatge parla en el seu idioma matern: francès, català, alemany, francès, italià i portuguès.

Sleep from Kippelboy on Vimeo.

FITXA TÈCNICA
Obra : Curtmetratge | Actors : Sérgio Mendonça, Rui Lorenço, Gaetano Infurna, Lorenzo Marianelli, Federico Luppichini, Severine Rouby, Marie Castella, Laia Acedo, Marc Jorba, Veit Blumlhuber | Guió : Carles de la Rosa | So : Marco Endrizzi, Paolo Verdini, Mariana Rodrigues, Rui Lourenço | Script : Raquel Amaral, Marta Silva | Caràtula : Christian Sánchez | Traducció : Ana Correia, Aude Grandjean, Andrea Zingoni, Fredéric Autran | Caracterització : Rita Guerreiro, Joana Llança, Elena Bassini, Elena Rafanelli, Clothilde le Coz, Gaelle Levy, Marie Castella | Producció : Fredéric Autran, Aude Grandjean | Assistents de Producció : Andrea Zingoni, Irene Rametta, Nicolas Margerie | Claqueta : Irene Rametta | Càmeres : Fredéric Autran, Micheaelangelo Infurna, Kippelboy, Chiara Ceccanti | Llum : Lluis Correia | Producció : Nous Temps | Coreografia : Laia Vila | Direcció : Carles de la Rosa | Dir. Actoral : Christian Sánchez | Muntatge i Postproducció : Kippelboy | Durada : 22 minuts 24seg. | Estrena : 11/01/2007. Sabadell | Suport : Instituto Nacional de la Juventud, Generalitat de Catalunya i Diputació de la Provincia de Pisa | Agraïments: Alberg Torre Ametller de Cabrera de Mar