Buscando a Hoyu- De mí para tí por ser tú

BuscandoaHoyu

Kippelboy : programació, teclats i veus | Monroe : guitarra i veus | eleleku : gralla | Deos Ringas : veus | Hoyu : Mànager

Una guitarra, un teclat, una gralla, un micròfon, tres veus i grans dosis de software informàtic. Tot en directe i amb un objectiu: trobar Hoyu i felicitar una amiga. Així va néixer i morir en una mateixa tarda Buscando a Hoyu, la única formació realment suïcida del panorama musical. Els integrants de BAH aconsegueixen fer realitat un projecte que a primera vista sembla inviable: que un ex-heavy rehabilitat, un imitador de Joaquín Sabina i un amant dels samplers i el rockabilly ucranés creïn música i la interpretin plegats. El primer treball de BAH ja s’ha convertit en disc de culte. Enregistrat en directe, sense assajar i en menys de cinc hores, De mí para tí por ser tú comença sent una felicitació d’aniversari, però s’acaba convertint en un recorregut pel curiós món interior de Monrou, Deos Ringas i Kippelboy. Melodies complexes, sons treballats, canvis de ritme, fusió constant d’estils i lletres de gran càrrega poètica. Deu temes que, tant si agraden com si no, no deixen indiferent.

La opinió dels experts:
Impresionants atmosferes sonores. Sense dubte, si algú ha de liderar l’esperada revolució musical del s.XXI, aquests seran Buscando a Hoyu.’ Mando Sonoro
Buscando a Hoyu acaba d’iniciar l’era del post-anarkofolk. Excel·lent intervenció d’Eleleku amb la gralla a ‘Gralla Paya’.’ Rock de Lluç
No se qui deu ser aquest Hoyu, però val la pena que segueixi perdut.’ Onderroc
Únic. Irrepetible.’ El Pastís

Tracklisting:

01- 123
02- Traqueotomia Birthday
03- Fandanguito al Alba
04- Couldina Caducada
05- El Grito de guerra
06- Pink pussy Hair
07- Graticuler
08- Gralla Palla
09- Dubadu Selection
10- Buscando a Hoyu

Descarrega gratuïta aquí