Categories
Català Kippelboy

Pors

Pors és un espectacle de Video-dansa. L’espectacle gira entorn d’aquelles pors que hem anat adquirint al llarg de la nostra vida i que s’han convertit en obstacles. Ens agradaria recuperar aquell nen somrient que tots portem dins i que lluita per poder sortir, actuar, jugar i viure sense prejudicis.

FITXA TÈCNICA
Espectacle : Teatre-Dansa amb videoprojeccions | Companyia : No hi Som [Sabadell/Terrassa] | Actors : Aida Vacas, Esther Lucas, Marta Beltran, Sònia López, Lucas Ilzarbe | Idea Original : Esther Lucas | Audiovisuals : Kippelboy | So : Leatus | Producció : Nous Temps | Coreografia : Cia. No hi Som | Direcció : Carles de la Rosa | Durada : 50 minuts aprox. | Estrena : 15 Juliol 2005. Sabadell | Suport : Instituto Nacional de la Juventut, Generalitat de Catalunya