Identitats

Identitats és una instal·lació. El món en el que vivim és molt complicat i a l’hora homogeni. És tan fàcil alienar-se, que de vegades ens ve de gust.

La nostra identitat ve condicionada? En aquesta instal·lació es planteja i es critica els processos formatius de la identitat, reflectint temes actuals com la influència dels mitjans de comunicació; recreant un fetus-selfservice on es poden fer nens a la carta.

Àlex Hinojo col·labora en aquesta instal·lació creant unes projeccions on es representa la influència de la publicitat en la persona.

Identitats from Kippelboy on Vimeo.

FITXA TÈCNICA
Artistes : Lorena López, Jennifer Molina, Alba del Bas, Mariona Sabatés, Munts Brunet i Olga Picó | Audiovisuals : Àlex Hinojo | Durada Visita : 15 minuts aprox. | Data : 16-18 febrer 2005. IES Vallès [Sabadell]