Cartell Kippelboy

Distribució de 1.500 cartells amb el disseny del llavors flamant logotip de Kippelboy per tota la ciutat de Cerdanyola del Vallès. Va ser la carta de presentació formal a la ciutat.

Durant els 80 i gran part dels 90, els joves adolescents es van dedicar en les seves tardes/nits de rebel·lia a omplir les parets dels carrers amb graffitis, senyals identificatives amb les quals es sentien identificats i realitzats. l’objectiu era fer quantes més signatures millor, ja que d’aquesta manera tothom les veuria i reconeixeria a l’autor com un bon b-boy.

En aquesta operació es va intentar emular aquest fet però d’una manera més efímera. Les parets del poble no devien sofrir eternament els meus ànims de fama i reconeixement, pel que vaig decidir que els cartells serien una bona solució ja que són degradables, i la seva repetició causava encara més preguntes entre els ciutadans, no acostumats a aquest format:

‘Qui serà aquest Kippelboy?’ ‘-No serà un concert ara que ve l’estiu?’


Fitxa tècnica

  • Data: Agost 2001
  • Lloc: Cerdanyola del Vallès
  • Materials: 1.500 cartells en 5 colors (blanc, groc, blau, verd i vermell)
  • Producció: Disseny amb collage + copisteria
  • Impacte: Desconegut
  • Cobertura de mitjans: Nul·la