Categories
Català Kippelboy

La innovación

La innovación va ser un projecte on es van enganxar unes 200 còpies d’una versió d’un cartell modernista per tota Cerdanyola del Vallès.

Kippelboy venia del món dels afeccionats al grafits, i un dia va pensar que estaria be això d’enganxar cartells en comptes de fer tags.
La primeríssima acció va consistir en enganxar uns 200 cartells de principis de segle, amb el títol ‘La innovación’. Amb aquests cartells es va presentar a la Cerdanyola del Vallès com una opció artística innovadora i econòmica. El cartell es va fer amb un muntatge d’un cartell d’una antiga perfumeria barcelonina, que vaig trobar en un llibre de la biblioteca pública local.

Al cap de poques setmanes es va realitzar una segona petita acció, una crítica a l’alienació de la moda femenina. Aquesta vegada, el projecte va consistir en enganxar uns 500 cartells de Kippelboy on sortia un dibuix d’una típica tòpica noia de 16 anys influenciada per la moda. Els cartells es van enganxar per tota l’àrea local de Cerdanyola del Vallès i per la Universitat Autònoma.


Fitxa tècnica

  • Data: Principis de 2001
  • Lloc: Cerdanyola del Vallès
  • Materials: 700 cartells fotocopiats DIN-A4 (200 La Innovación en groc + 500 La moda en verd clar) + cel·lo
  • Producció: Collage (La innovación) + Dibuix a mà (La moda) + Copisteria
  • Impacte: Desconegut
  • Cobertura de mitjans: Nul·la