Categories
Català Kippelboy

La conquesta del Món

La conquesta del món fou un projecte d’exaltació personal, obert a tothom, que tractà de deixar constància de la presència de Kippelboy en aquest planeta. Una mena d’externalització del selfie. Tothom podia fer una fotografia amb el logotip de Kippelboy i enviar-me-les per correu físic, electrònic, o qualsevol altre canal.

Va començar l’any 2000, quan la fotografia digital encara no era prou estesa, i es va allargar fins els primers anys de la dècada de 2010. Es van aconseguir més de 3.000 fotos de més de setanta països del món. Podeu veure i descarregar-vos totes les fotos aquí

 


Fitxa tècnica

  • Data: 2000-2015
  • Lloc: Global
  • Materials: Targetes Kippelboy + càmeres de fotos i mòbils
  • Producció: >1.500 imatges fetes per >100 persones dels 6 continents, fins i tot de l’Antàrtida.
  • Impacte: aquí
  • Cobertura de mitjans: Nul·la